OVER MIJ

Van huis uit ben ik psychiatrisch verpleegkundige. Sinds 2016 werk ik als zelfstandig ondernemer.

Ik heb HBO-verpleegkunde gestudeerd waarbij ik ben afgestudeerd op onderzoek naar de wijze waarop hulpverleners cliënten met stemmingsproblematiek zo efficiënt mogelijk kunnen behandelen om het risico op suïcide te verminderen. Na mijn studie ben ik op verschillende afdelingen werkzaam geweest waar ik mijn eigen ervaring inzet om een krachtige en gelijkwaardige hulpverlener te zijn.

Als ervaringsdeskundige heb ik de opleiding tot mindfullness trainer gevolgd bij SeeTrue. SeeTrue biedt gecertificeerde en geaccrediteerde opleidingen aan, aan trainers en therapeuten binnen en buiten de gezondheidszorg op het gebied van mindfulness acceptatie en compassie. Daardoor ben ik nu in staat anderen die met soort gelijke problemen kampen te helpen.

In 2017 heb ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeutisch werker afgerond. In 2018 de opleiding tot IPT-opgeleide en in 2019 start ik met de opleiding voor schema therapeutisch werker.

Ik woon samen met mijn vriend ik heb geen kinderen. In mijn vrije tijd lees ik graag, reis ik, wandel ik veel met mijn hond Ollie, spreek ik af met vriendinnen en geniet ik van een kop thee drinken en chocolade eten.